Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procuror nou la DNA Constanța! Iată cine este și de unde vine

ro

11 Feb, 2023 16:39 6412 Marime text
  • În perioada 18 - 20 ianuarie 2023, Direcția Națională Anticorupție a organizat un interviu pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, pentru ocuparea unui număr de 41 de posturi de procuror.
  • La nivelul Serviciului Teritorial Constanța era disponibil un post de procuror, acesta fiind ocupat, potrivit surselor noastre, de Daniel Haralambie, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
  • Daniel Haralambie a fost numit în funcția de procuror în ianuarie 2016, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.



Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil numirea la Direcţia Națională Anticorupție a mai multor procurori declaraţi admişi la interviul organizat în perioada 18 - 20 ianuarie 2023!


Printre acești magistrați se află Daniel Haralambie, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța!


Surse judiciare au declarat pentru ZIUA de Constanța că Daniel Haralambie, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, își va desfășura activitatea în cadrul Serviciului Teritorial Constanța al DNA.


În acest context, amintim că, în perioada 18 - 20 ianuarie 2023, Direcția Națională Anticorupție a organizat un interviu pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, pentru ocuparea unui număr de 41 de posturi de procuror.


La nivelul Serviciului Teritorial Constanța era disponibil un post de procuror, acesta fiind ocupat, potrivit surselor noastre, de Daniel Haralambie, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Daniel Haralambie a fost numit în funcția de procuror în ianuarie 2016, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

DNA Constanța, printre serviciile fruntașe la nivel național! Cum este văzută activitatea procurorilor conduși de magistratul Andrei Bodean

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii