Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces pentru certificatul de urbanism al blocului de pe Zorelelor, din Constanța. Se renunță la judecată?

ro

16 Mar, 2022 00:00 1428 Marime text
  • În proces, afaceriștii solicitau oligarea municipalității la emiterea certificatului de urbanism în scopul intrării în legalitate, dar și pentru transformarea locului în hotel.
  • Magistrații Secției de contencios administrativ și fiscal au decis să amâne procesul pentru luna mai, pentru a se comunica pârâtului Municipiul Constanța prin Primar cererea de renunțare la judecată formulată de reclamanți.
 
O nouă înfățișare la Triunalul Constanța în procesul în care compania Metalica Pro Vest încearcă să obțină certificatul de urbanism pentru blocul de pe strada Zorelelor, din Constanța.
 
Magistrații Secției de contencios administrativ și fiscal au decis să amâne procesul pentru luna mai, pentru a se comunica pârâtului Municipiul Constanța prin Primar cererea de renunțare la judecată formulată de reclamanți.
 
Amintim, este vorba despre dosarul cu indicativul 5349/118/2020, în care reclamantă este compania Metalica Pro Vest.
 
Cauza se află în atenția completului CA7 al secției, prezidat de magistratul Loredana Violeta Motoc.
 
În proces, afaceriștii solicitau oligarea municipalității la emiterea certificatului de urbanism în scopul intrării în legalitate, dar și pentru transformarea locului în hotel.
 
Astfel, compania avea nevoie de certificatul de urbanism după ce instanțele de judecată anulaseră, în alte procese, autorizațiile de construire pentru imobilul cu mai multe etaje.
 
Următoarea înfățișare a fost stabilită pentru data de 9 mai 2022, de la ora 12.30.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Blocul ridicat pe strada Zorelelor, transformat în hotel?! Metalica Pro Vest, la judecată cu Primarul Constanței, după anularea autorizațiilor de construire
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii