Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Limanu, județul Constanța, chemată în instanță de o persoană fizică. Iată de ce

ro

13 Oct, 2023 13:41 1022 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanța, la data de 3 octombrie 2023, a fost înregistrat dosarul 6711/118/2023, pe secția contencios administrativ și fiscal, ce are ca obiect emiterea actului administrativ.
 
Vorbim de Gicu Ciocîrlan, în calitate de reclamant, care cheamă Primăria comunei Limanu în judecată. Nu a fost stabilit un prim termen în dosar.
 
Numele lui Gicu Ciocîrlan a fost asociat, în trecut, cu firma Vânt de Vamă SRL, care este controlată în prezent de Nicolae Ciocîrlan.
 
În anul 2020, societatea Vânt de Vamă a anunțat că închide două dintre punctele de lucru pe care le deține în localitate. Este vorba despre cel situat pe strada Falezei, la numărul 5-7 și, respectiv, cel din strada Mihail Kogălniceanu, la numărul 5. Informațiile au fost publicate în Monitorul Oficial al României. În documentul oficial se arată că, potrivit Hotărârii nr. 1/2020, asociații firmei Vânt de Vamă, respectiv Gicu Ciocîrlan și Valentin Alexandru Ciocîrlan au decis că obiectul principal de activitate va fi reprezentat de „restaurante“.
 
 Citește și

Firma Vânt de Vamă își închide două puncte de lucru din VamaVeche
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii