Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:12 27 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prim-procurorul Viorel Teliceanu, precizări importante legate de poliţistul suspectat că ar fi molestat doi copii

ro

10 Jan, 2018 00:00 1865 Marime text
Agentul de la Poliţia Rutieră Bucureşti Eugen Stan, suspectat că ar fi molestat doi copii, a fost depistat cu ajutorul imaginilor video surprinse într-un lift.
 
Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, spune că, la acest moment, anchetatorii pot folosi imaginile respective, dar situaţia ar putea să fie alta dacă modificările aduse legilor justiţiei vor intra în vigoare.
 
„La acest moment, imaginile se pot folosi ca mijloace de probă. Dar într-o presupusă viitoare schimbare a codurilor, nu am mai putea discuta de astfel de situaţii“, a mai adăugat Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Reamintim că, într-un interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanţa, Viorel Gabriel Teliceanu arăta că, „în viitor, nu vom mai putea folosi aceste imagini. Singura posibilitate de a identifica autorul este folosirea martorilor, realizarea unor portrete-robot. Este posibil să nu existe martori. Oamenii pot fi subiectivi. Faptele respective pot rămâne cu autor necunoscut. (...) Şi în aceste situaţii există posibilitatea să nu poţi să demarezi o anchetă. În varianta modificărilor, se preconizează ca înregistrările video să nu poată fi utilizate dacă sunt făcute de o terţă persoană. Se încearcă introducerea nulităţii absolute. Nu se lasă nici măcar la limita aprecierii judecătorului“.
 
Citeşte şi:
 
Interviu cu prim-procurorul Viorel Teliceanu „Mai avem să ajungem în situaţia de a ne cere scuze inculpaţilor că îi deranjăm“ (video)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dax 10 Jan, 2018 09:44 Trebuiesc castrați acești oameni cu apucături de nemernici, brute, javre și pe lângă toate a mai fost și în poliție, lupul pus să păzească stâna de oi și ai lui șefi știau de năravul lui de curvă și de nemerniciile lui ! Jigodiile cu jigodia lor ! ABSOLUT TOȚI PEDOFILII ȘI HOMOSEXUALII SĂ FIE CASTRAȚI, ASTFEL DE OAMENI TREBUIE SĂ FIE CASTRAȚI PENTRU CA RESTUL POPULAȚIEI SĂ STEA LINIȘTITĂ MĂCAR LA ACEST CAPITOL, că și așa sunt destule și diverse probleme în societatea noastră românească, nu mai trebuie încă ceva în plus din cauza acestor derbedei care din lipsă de ocupație și muncă efectivă se gândesc numai și numai la sex și la relele pe care le-au făcut oamenilor, în acest caz, copilașilor care sunt niște : gingasi, îngerași în trup și le terorizează mintea niște : dezaxați, oameni bolnavi psihic ! Singura soluție pentru ăștia este CASTRAREA !