Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:58 19 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Camerei de Comerț bilaterale România - Kuweit, achitat. Legătura sa cu Radu Mazăre

ro

11 Jun, 2019 16:33 803 Marime text
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis marți, 11 iunie, achitarea lui Tudorel Dobre, președintele Camerei de Comert bilaterale România-Kuweit, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA.

DNA îl acuza că în cursul anului 2013 a pretins și a primit de la o persoană suma de 40 000 de euro. În schinbul sumei de bani trebuia să influențeze lucrătorii poliției pentru o cauză penală.

Tudorel Dobre a fost martor într-unul din dosarele în care era implicat fostul primar al Constanței, Radu Ștefan Mazăre, Gabi Stan și alți lucrători din Primărie.

Soluția Instanței

Solutia inatantei: 77/36/2017 - - Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanța şi de inculpatul Dobre Tudorel împotriva sentinței penale nr. 89/P din data de 25 aprilie 2018 a Curții de Apel Constanța - Sectia penală şi pentru cauze penale cu minori şi de familie. Obligă apelantul intimat inculpat Dobre Tudorel la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat, în sumă de 220 lei, rămâne în sarcina statului. Cheltuielile judiciare ocazionate cu judecarea apelului declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța, rămân în sarcina statului. Definitivă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii