Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist din IPJ Constanţa, lovit şi ameninţat. Un tânăr, condamnat

ro

29 Feb, 2020 00:00 2050 Marime text

Un tânăr de 28 de ani, din judeţul Constanţa, cunoscut cu antecedente penale, a fost condamnat de Judecătoria Constanţa la un an şi două luni de închisoare pentru ultraj.


Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, potrivit cărora inculpatul, în iulie 2019, a lovit un lucrător de poliţie, în timpul şi în legătură cu exercitarea cu atribuţiilor de serviciu, respectiv în timpul unei proceduri de verificare şi stabilire a identităţii unei persoane suspecte de comiterea unei infracţiuni.


Poliţistului i-a fost provocată o leziune traumatică pentru a cărei vindecare s-a stabilit că este nevoie de o zi de îngrijiri medicale. În aceeaşi zi, inculpatul l-a ameninţat cu moartea pe lucrătorul de poliţie: „Îţi tai tendoanele, să nu mai pui mâna să legi pe cineva“, conform actului de sesizare a instanţei.


În final, inculpatul a fost obligat la plata către poliţist a sumei de 20.000 de lei, cu titlu de daune morale.


Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă.


Citeşte şi:

Doi poliţişti din Murfatlar, scuipaţi, loviţi, îmbrânciţi şi ameninţaţi cu moartea în secţie de un minor

Un echipaj SMURD Constanţa, bătut şi ameninţat în misiune. Ce au decis ieri judecătorii Curţii de Apel

Avocatul Adrian Gheorghiţă, din Baroul Constanţa, agresat de un poliţist în sediul Poliţiei Mamaia. Omul legii, trimis în judecată
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii