Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist constănțean, trimis în judecată. Se pregătește un acord de mediere

ro

08 Oct, 2018 00:00 2415 Marime text
Judecătorii din Tribunalul Constanța au amânat, pentru finele lunii, dosarul în care procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui fost polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru trafic de influență și înșelăciune.
 
Cauza se va afla din nou în fața magistraților pentru data de 30 octombrie, pentru a se da posibilitatea inculpatului de a se încheia un contract de mediere cu partea civilă în vederea împăcării.
 
Conform actului de sesizare a instanței, fostul polițist este acuzat că, la finele lunii 2017, a mers la un magazin de materiale de construcții, pentru a achiziționa o ușă. În timp ce se deplasa către casele de marcat, fostul polițist ar fi modificat codul de bare al ușii pe care dorea să o cumpere, scăzând astfel prețul cu 796 de lei.
 
Tot în rechizitoriu se mai arată că fostul polițist este suspectat și că ar fi solicitat unui șofer, depistat în trafic, suma de 1.000 de euro, pentru ca în schimbul banilor să intervină pe lângă diverse persoane în vederea scăderii unei alcoolemii. Procurorii mai susțin că fostul polițist ar fi primit suma de 1.500 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii