Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Constanța! Polițiștii au deschis 13 dosare penale. Termen azi la Curtea de Apel

ro

27 Sep, 2022 09:23 1275 Marime text


Curtea de Apel Constanța decide azi libertarea celor doi tineri din oraș acuzați de săvârșirea infracțiunii de furt calificat!
 
Cei doi – arestați preventiv de Tribunalul Constanța -  sunt bănuiți că au sustras bunuri din interiorul mai multor autoturisme, care se aflau parcate în municipiul Constanța.
 
Oricare va fi decizia Curții de Apel, aceasta va fi definitivă!
 
Oficial de la Poliție  
 

Urmare a cercetărilor în 13 dosare privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Investigații Criminale au identificat 2 bărbați, de 18, respectiv 20 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Potrivit IPJ Constanța, în perioada iunie-august 2022, cei în cauză au sustras bunuri din interiorul mai multor autoturisme, care se aflau parcate în municipiul Constanța.
 
La data de 21 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, fiind descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie.
„De asemenea, bărbații sunt cercetați și pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de accel ilegal la un sistem informatic. În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de ieri, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive. Ulterior, instanța a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Fost profesor din Constanța acuzat că și-ar fi atins elevii în zonele intime! Decizie definitivă la tribunal
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii