Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții DNA la AJPIS Ilfov și domiciliile unor persoane fizice, în cazul „azilelor groazei“

ro

13 Jul, 2023 16:13 1041 Marime text
Foto: facebook/DNAProcurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –  Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează infracţiuni asimilate celor de corupție și de fals, presupus a fi comise de mai mulți funcționari publici, în cursul anului 2023, în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor de serviciu vizând controlul modului de funcționare a unor centre de îngrijire și asistență pentru persoanele cu dizabilități.
 
Potrivit DNA, în cursul zilei de 13 iulie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, s-au efectuat percheziții domiciliare în trei locații (sediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ilfov și domiciliile unor persoane fizice) situate în municipiul București.
 
În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
 
Cercetările continuă în cauză, urmând ca informările ulterioare cu privire la stadiul acestora să fie făcute cu respectarea prevederilor art. 28 din Ghidul de bune practici privind relația sistemului judiciar cu mass-media, aprobat prin Hotărârea nr. 197 din 17.09.2019 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Citește și: 

Azilele groazeiPercheziții la domiciliu și punctele de lucru ale firmei pe care funcționau căminele de bătrâni închise la Eforie. Ce spun oficialii
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii