Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru a recupera o datorie, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA l-a dat în judecată pe Octavian Manafu

ro

12 Jan, 2017 00:00 2748 Marime text


Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA a apelat la instanță, pentru a recuprea o datorie de la un fost angajat- Octavian Manafu, fiul fostului director general al aeroportului.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, pe data de 10 ianuarie, a fost înregistrat dosarul nr. 120/118/2017, Secţia I civilă, materia - Litigii de muncă, obiectul  - acţiune în răspundere patrimonială, stadiu procesual – fond. Părțile dosarului sunt:  SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA – reclamant, iar Octavian Manafu – pârât.
 

„Octavian Manafu a fost angajat al aeroportului acum doi ani. În contractul de muncă se preciza că el va suporta costrurile cursurilor de perfecționare. Dar când a plecat, nu a achitat contravaloarea acestor cursuri“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța, Bogdan Artagea, directorul SN Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu SA. Acesta însă nu a putut să ne comunice și valoarea datoriei.

 
Octavian Manafu, fost controlor de trafic aerian la Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“, este fiul lui Ionel Manafu, fostul director al Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu“.
 
Reamintim că Octavian Manafu, în octombrie 2015, a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare, ieri, de Tribunalul Constanţa, pentru trafic de droguri. De asemenea, instanţa i-a interzis dreptul de a fi prezent în cluburile şi barurile aflate pe litoralul românesc al Mării Negre.
 
Octavian Manafu, alături de alte trei persoane, a fost cercetat şi trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii