Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:37 23 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interzis în cluburi şi baruri de pe litoralul românesc Octavian Manafu, fost controlor de trafic aerian la „Mihail Kogălniceanu“, condamnat

ro

22 Oct, 2015 00:00 1593 Marime text


Octavian Manafu, fost controlor de trafic aerian la Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“, fiul lui Ionel Manafu, fostul director al aeroportului, a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare, ieri, de Tribunalul Constanţa, pentru trafic de droguri. De asemenea, instanţa i-a interzis dreptul de a fi prezent în cluburile şi barurile aflate pe litoralul românesc al Mării Negre.
 
Judecaţi în prezenta cauză pentru „trafic de droguri“, Stelea Dumitrescu a primit trei ani şi şase luni, iar Cristian Dumitru Vîrlan a fost condamnat la doi ani şi şase luni. Pedepsele nu sunt definitive, ele putând fi atacate la Curtea de Apel Constanţa.
 
Totodată, Tribunalul Constanţa a dispus menţinerea controlului judiciar faţă de cei trei.
 
De asemenea, s-a dispus confiscarea substanţelor „rămase în urma analizelor de laborator, respectiv: 1 gram canabis ce a fost ambalat şi sigilat“, „două recipiente de mărunţit metalic, de culoare argintiu cu negru, pe care s-a pus în evidenţă Tetrahidrocannabinol“, „un borcan din sticlă transparentă, prevăzut cu un capac din material plastic de culoare albă“, „cantitatea de 30,06 grame canabis“, „recipient din sticlă, tip bong, pe care s-a pus în evidenţă Tetrahidrocannabinol (THC)“, „un recipient de mărunţit pe care s-a pus în evidenţă Tetrahidrocannabinol (THC)“, „cantitatea de 6,2 grame canabis“, „un borcan din sticlă transparentă, prevăzut cu capac din material plastic de culoare verde“, „o cutie din material plastic de culoare galbenă“, „o cutie metalică de culoare albastră“, „2,3 grame pulbere“, „17,9 grame fragmente vegetale“, „3,5 grame fragmente vegetale“ şi „7,8 grame fragmente vegetale“.
 
Inculpaţii Stelea Dumitrescu şi Cristian Dumitru Vârlan au fost obligaţi la plata a 8.000 de lei fiecare, iar inculpatul Octavian Manafu, la plata sumei de 8.300 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat.
 
Reamintim că Octavian Manafu şi cele trei persoane anterior menţionate au fost cercetate şi trimise în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Conform magistraţilor, cele patru persoane ar fi comercializat canabis şi ecstasy în cluburile de pe litoral.

Ti-a placut articolul?

Comentarii