Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:42 27 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial O nouă cerere de suspendare a Regulamentului din Peninsulă! Biserica Catolică, printre reclamanţi

ro

17 Nov, 2021 09:32 1562 Marime text

 
  • În ambele dosare, reprezentant legal al reclamanților este avocatul Mirela Doicescu, din cadrul Baroului Constanța.

Parohia Sfântul Anton de Padova din Constanţa, alături de mai multe persoane fizice, s-au adrest Tribunalului Constanţa pentru a obţine suspendarea aplicării noului Regulament de acces în Peninsula Constanța!

Dosarul are indicativul 8549/118/2021 și a fost înregistrat pe rolul Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței, cu termen de judecată la data de 13 decembrie 2021, de la ora 9.30.

Cazul se află în atenția Completului CA9 al instanței, prezidat de magistraul Iulia Laura Opariuc-Dan (președintele secției).

Amintim, la începutul acestei săptămâni, aceeași secție a Tribunalului Constanța, dar în completul CA6, prezidat de magistratul Răzvan Pricop, a decis respingerea cererii de suspendare a regulamentului formulată de o serie de mai mulți agenți economici care își desfășoară activitatea în zonă.

În ambele dosare, reprezentant legal al reclamanților este avocatul Mirela Doicescu, din cadrul Baroului Constanța.

Facem precizarea, de asemenea, că hotărârea prin care fusese respinsă prima cerere de suspendare a fost atacată în recurs, urmând ca, în acest caz, Curtea de Apel Constanța să pronunțe soluția definitivă.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii