Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi judecători în Constanța, Mangalia, Medgidia și Tulcea! Să-i cunoaștem (DOCUMENT)

ro

15 Mar, 2023 00:00 6609 Marime text
  • Președintele României va semna decretele privind numirea în funcția de judecători pentru candidații care au promovat examenul de intrare în magistratură.
  • Pentru Judecătoria Constanța au fost propuși doi magistrați, ambii foști avocați.
  • Un fost avocat constănțean, admis în magistratură, a fost propus și pentru Judecătoria Tulcea.
  • În Secțiunea Document puteți consulta Tabelul complet al viitorilor judecători care își vor desfășura activitatea la instanțele din țară.
Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a înaintat Președintelui României propunerile de numire în funcția de judecător pentru candidații declarați admiși la concursul de admitere în magistratură, organizat în perioada 12 iulie 2022 - 2 martie 2023.

Astfel, din cei peste 100 de candidați declarați admiși, 76 au optat pentru ocuparea unui post de judecător și 25 de candidați au optat pentru ocuparea unui post de procuror, iar unul dintre candidați s-a retras.

În urma validării rezultatelor concursului, CSM a propus Președintelui României numirea în funcția de magistrați a doi foști avocați pentru Judecătoria Constanța, fiind vorba despre Floria Drăgușin, din cadrul Baroului București, Georgiana Andreea Nedelcu, din cadrul Baroului Constanța.

La rândul său, fostul avocat constănțean Lavinia Ionela Ghiță, în prezent magistrat, a fost propusă pentru numirea în funcția de judecător al Judecătoriei Tulcea.

Nou magistrat la Judecătoria Medgidia a fost propus Geilan Ibraim, iar pentru Judecătoria Mangalia, Cristina Leu.

Președintele României va semna decretele privind numirea în funcția de judecători pentru candidații care au promovat examenul de intrare în magistratură.

În Secțiunea Document puteți consulta Tabelul complet al viitorilor judecători care își vor desfășura activitatea la instanțele din țară.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Noi magistrați vin să întregească rândurile sistemului! Printre ei, patru avocați din Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii