Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mită în sediul Poliției Ovidiu! Pedeapsă finală

ro

04 May, 2020 00:00 1301 Marime text

Hotărâre definitivă în cazul femeii prinse în flagrant în timp ce oferea bani unui ofiţer de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu, pentru îndeplinirea unui act contrar îndatoririlor de serviciu într-un dosar penal.
 
Tribunalul Constanţa a decis condamnarea inculpatei (47 de ani, din Constanţa, director în cadrul unei societăţi comerciale), la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Decizia Tribunalului Constanţa a rămas definitivă prin neapelare.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa arată că femeia a dat în două rânduri suma de 700 lei, iniţial 200 lei şi ulterior 500 lei, unui ofiţer de poliţie judiciară, în legătură cu îndeplinirea unui act contrar îndatoririlor de serviciu într-un dosar penal privind un angajat al societăţii comerciale unde director este inculpata.
 
Angajatul fusese depistat în timp ce conducea pe raza localităţii Poiana un tractor neînmatriculat, prevăzut cu o remorcă neînmatriculată. Pe numele bărbatului fusese deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Cu ocazia audierii, inculpata a recunoscut fapta comisă.
 
Citeşte şi
 
Doi polițiști de frontieră au fost reținuți după ce au cerut bani de la persoane venite din „zone roșii”

Un primar din Dobrogea, judecat în stare de arest pentru luare de mită
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii