Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:06 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un primar din Dobrogea, judecat în stare de arest pentru luare de mită

ro

28 Apr, 2020 11:44 2424 Marime text
Curtea de Apel Constanța a decis ca Ilie Munteanu, primarul comunei tulcene Crişan, suspectat de luare de mită, să rămână în stare de arest preventiv.  Decizia este definitivă. 

Edilul a fost recent trimis în judecată de pocurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. Amintim că primarul a fost arestat pe data de 4 aprilie de Tribunalul Tulcea, la solicitarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Pe data de 3 aprilie, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au anunțat prinderea în flagrant a unei persoane, primar al unei comune din județul Tulcea, în timp primea, cu titlu de mită, suma de 10.000 lei, de la un bărbat, denunțător în cauză.

În fapt, denunțătorul, administrator al unei societăți comerciale, a primit spre executare un contract de lucrări de la o primărie din județul Tulcea, în schimbul căruia ar trebuit să îi remită primarului comunei suma de 20.000 lei, împărțită în două tranșe egale. Prima tranșă, în valoare de 10.000 lei a fost remisă în luna decembrie 2019 iar, ulterior, în luna martie 2020, acesta a formulat denunț la D.G.A. - Serviciul Județean Tulcea, denunț înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind întocmit dosar de cercetare penală.

Ti-a placut articolul?

Comentarii