Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:25 01 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minor bătut și violat în Arestul IPJ Constanța! Condamnări definitive

ro

29 Dec, 2021 00:00 4772 Marime text

 
  • Confrom procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, victima a fost violată, în perioada 11-14 iulie 2014, în timp ce se afla încarcerată în Camera 7 a Arestului IPJ Constanța
 
  • Prin acțiunile de natură degradantă, spun procurorii, cei trei inculpați au următit să înjosească persoana vătămată și să o aducă într-o stare de decădere emoțională.
 
Verdict final în cazul minorului, la data faptei, bătut și violat de alți trei tineri, toți aflându-se în camera 7 a Centrului de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
 
Magistrații din Constanța a decis ca doi dintre inculpați să primească fiecare câte cinci ani într-un centru de detenție. Cel de al treilea a primit trei ani într-un centru de detenție.Totodată, instanța a admis în parte acțiunea civilă formulată de partea civilă și a decis obligarea celor trei inculpați în solidar la plata daunelor morale în sumă de 10.000 euro către partea civilă.
 
Pedepsele au fost contestate la Curtea de Apel Constanța, instanță care, recent, a închis cazul definitiv.   
 
Cauza a fost instrumentată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, potrivit cărora, în perioada 11-14 iulie 2014, în timp ce se aflau încarcerați în Camera 7 a Arestului IPJ Constanța, inculpatul D.D., în vârstă de 17 ani, la data săvârșirii faptelor, împreună cu inculpații, N.F., în vârstă de 17 ani, la data săvârșirii faptelor, și O.E., în vârstă de 17 ani, la data săvârșirii faptelor, în mod repetat, au întreținut relații sexuale anale și orale prin imobilizarea și lovirea în mod repetat a persoanei vătămate B.L., în vârstă de 17 ani, la data săvârșirii faptelor, și, de asemenea, au lovit-o cu pumnii și picioarele, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.
 
Prin acțiunile de natură degradantă, spun procurorii, cei trei inculpați au urmărit să înjosească persoana vătămată și să o aducă într-o stare de decădere emoțională.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Năvodari. Doi copii de 14 ani au violat o femeie, de 58 de ani. Decizie definitivă
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii