Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Medicul vedetelor“ Hussein Shamieh, specialist în chirurgie plastică, vrea să scape, la Constanța, de controlul judiciar!

ro

19 Mar, 2024 17:00 769 Marime text
 
 
  • Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
  • Hussein Shamieh, medicul specialist în chirurgie plastică, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală a fost prezentat instanței cu propuneri corespunzătoare.
 
Hussein Shamieh, medicul specialist în chirurgie plastică, a formulat o plângere împotriva controlului judiciar, măsură preventivă sub imperiul căreia a fost plasat zilele trecute de către procurorii din Constanța.
 
Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, plasat sub control judiciar
 
Plângerea medicului Hussein Shamieh a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Constanța - dosar 7596/212/2024, cu obiect „plângere control judiciar (art.213 NCPP)“.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, primul termen a fost stabilit pentru data de 21 martie 2024.
 
Hussein Shamieh, medicul specialist în chirurgie plastică, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală a fost prezentat instanței cu propuneri corespunzătoare.
 
Conform anchetatorilor, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 - ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. 
 
Mai multe pot fi citite accesând link-urile de mai jos:
 
Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, plasat sub control judiciar
 
Constanța
Avocatul uneia dintre pacientele medicului suspectat de vătămare corporală - „Traumele sunt enorme. Este dărâmată! “ (VIDEO)

 
UPDATE. Hussein Shamieh, medicul specialist în chirurgie plastică cercetat, a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța (FOTO+VIDEO)
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, este așteptat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii