Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 25 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Heka Hospital Rinoplastia corectează aspectul imperfect sau anumite deformări. Ce trebuie să știi (VIDEO)

ro

27 Jan, 2023 00:00 2127 Marime text
  • Dr. Shamieh Hussein, medic specialist chirurgie plastică, este unul din medicii recomandați de pacienții Heka Hospital
 
Rinoplastia este intervenția care poate reda nasului forma și mărimea dorite, corectând aspectul imperfect sau anumite deformări care au apărut în timp, ca urmare a unor traume.
 
Heka Hospital oferă acest serviciu, iar dr. Shamieh Hussein, medic specialist chirurgie plastică, este unul din medicii recomandați de pacienții unității medicale, pentru acest tip de intervenții, fiind de notorietate finețea și precizia cu care o realizează.
 
Decizia unei astfel de operații poate proveni din motive estetice sau medicale și este menită să restabilească echilibrul fizionomiei individuale. Nasul este componenta centrală a feței - astfel, orice mică modificare poate schimba major aspectul general al acesteia.
 
 
Perioada postoperatorie începe cu o spitalizare de 24 de ore. După aceea, pacienta/pacientul își poate continua recuperarea acasă, respectând cu strictețe indicațiile chirurgului estetician, revenind periodic la toate controalele planificate.
 
În primele 3 luni după operație se recomandă evitarea expunerii la soare, frig sau căldură excesivă deoarece pielea este extrem de sensibilă. Orice traumatism local, chiar și minor, poate influența negativ modelarea calusului și aspectul tegumentului, respectiv rezultatul final. Dacă nu se poate evita în totalitate, se recomandă utilizarea cremelor cu protecție solară cu factor ridicat.
 
Toate indicațiile postoperatorii vor fi comunicate de către medicul chirurg pacientului/pacientei, în mod personalizat, înainte de intervenția chirurgicală.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii