Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi bărbaţi din Constanţa, ademeniţi de o tânără într-un apartament pentru servicii sexuale, au fost tâlhăriţi. Primele condamnări

ro

10 Aug, 2018 00:00 2550 Marime text
Trimişi în judecată de procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru tâlhărie calificată, doi bărbaţi şi o femeie au fost condamnaţi în primă instanţă de magistraţii Judecătoriei Constanţa. Unul dintre inculpaţi s-a ales cu patru ani şi şase luni de închisoare cu executare, iar celălalt s-a ales cu aproape cinci ani şi jumătate de detenţie. Asta în timp ce tânăra a luat doi ani cu suspendare.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, în contextul unor presupuse prestări de servicii sexuale contra cost, tânăra ar fi ademenit într-un apartament din Constanţa trei bărbaţi, care au fost tâlhăriţi de „colegii“ fetei.
 
Unul dintre cei care au căzut în plasa fetei este un cetăţean căruia i s-au furat un ceas mecanic şi aproximativ 3.000 de lei. A doua victimă a fost lăsată fără 500 de lei, pe care aceasta o remisese contra serviciilor sexuale şi a cărei restituire o solicitase. A treia victimă a fost deposedată de aproximativ 2.000 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii