Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrații Curții de Apel Constanța au amânat pronunțarea CN APM SA, la judecată cu mai multe instituții, printre care Ministerul Finanţelor Publice și ANAF

ro

18 Feb, 2024 15:13 660 Marime text
  • CN APM SA a contestat în instanță un act administrativ fiscal.
  • În acest sens, CN APM SA a chemat în judecată: Ministerul Finanţelor Publice, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, A.N.A.F.- Direcţia Generală de Soluţionare A Contestaţiilor și DGRFP Galaţi - AJFP Constanţa.
 
În anul 2022, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA a dat în judecată mai multe instituții, după cum urmează: Ministerul Finanţelor Publice, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, A.N.A.F.- Direcţia Generală de Soluţionare a Contestaţiilor și  DGRFP Galaţi - AJFP Constanţa.

Dosarul număr unic (nr. format vechi) 332/36/2020*, a fost înregistrat pe data de 01.01.2022, Secţia de contencios administrativ si fiscal, materia - Contencios administrativ şi fiscal, obiectul - contestație act administrativ fiscal, stadiu procesual - fond.

În ședința din data de 16.02.2024, magistrații Curții de Apel Constanța au amânat pronunţarea până pe data de 01.03.2024.

Reamintim că în ședința din 01.02.2024, magistrații constănțeni au amânat pronunţarea pe 16.02.2024, pentru ca reclamanta să depună dovada achitării diferenţei de onorariu pentru expert şi concluzii scrise.

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Constanța, proces cu una dintre companiile omului de afaceri Ionuț Barbu! Decizia Curții de Apel


Curtea de Apel Constanța amână procesul deschis de primarul din Nufăru Agenției de Integritate! Se cer mai multe acte în dosar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii