Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta pentru conducerea parchetelor din Constanța! Ce candidaturi au fost admise (DOCUMENT)

ro

09 Sep, 2022 00:00 2567 Marime text
  • În Secțiunea Document puteți consulta lista tuturor candidaturilor procurorilor din țară admise sau respinse în această etapă a concursului, astfel cum a fost făcută publică de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista ce cuprinde candidaturile admise la concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul unităților de parchet din țară, printre acestea aflându-se și unele unități de anchetă din Constanța sau arondate Parchetului Curții de Apel Constanța.
 
Potrivit informațiilor oficiale, a fost admisă candidatura magistratului Viorel Gabriel Teliceanu pentru funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în prezent procurorul asigurând oricum funcția de conducere, în baza delegării primite de la Secția pentru Procurori a CSM.
 
Totodată, a fost admisă și candidatura magistratului Cristina Beatrice Pitrop pentru funcția de prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța
 
Tot pentru județul Constanța fuseseră scoase la concurs încă o funcție de prim procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța, dar și posturile de șef al Parchetului Judecătoriei Hârșova, al Parchetului Judecătoriei Babadag și, respectiv, al Parchetului Judecătoriei Măcin, pentru care, însă, nu s-au înscris candidați.
 
După susținerea proiectului managerial, a testării psihologice și, respectiv, a testării scrise, rezultatele definitive ale examenului vor fi afișate la data de 16 noiembrie 2022.
 
În Secțiunea Document puteți consulta lista tuturor candidaturilor procurorilor din țară admise sau respinse în această etapă a concursului, astfel cum a fost făcută publică de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Conducerea parchetelor din Constanța, scoasă la concurs. Lista posturilor (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii