Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea parchetelor din Constanța, scoasă la concurs. Lista posturilor (DOCUMENT)

ro

03 Aug, 2022 15:11 1992 Marime text
  • Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru funcții este 22 august 2022.

Începe lupta pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul unităților de parchet din țară, printre posturile scoase la concurs numărându-se și conducerea unor unități din Constanța sau arondate Parchetului Curții de Apel Constanța!

Lista posturillor de conducere pentru parchetele arondate PCA Constanța est edeschisă de postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În prezent, funcția este asigurată de magistratul Viorel Teliceanu, în urma delegării date în acest sens de Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Delegarea este valabilă până la data de 1 septembrie 2022.

Tot la Constanța sunt scoase la concurs și două funcții de prim procuror adjunct, la Parchetul Judecătoriei Constanța, dar și posturile de șef al Parchetului Judecătoriei Hârșova, al Parchetului Judecătoriei Babadag și, respectiv, al Parchetului Judecătoriei Măcin.

Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru funcții este 22 august 2022.

După susținerea proiectului managerial, a testării psihologice și, respectiv, a testării scrise, rezultatele definitive ale examenului vor fi afișate la data de 16 noiembrie 2022.

În Secțiunea Document puteți consulta lista completă a posturilor de conducere din cadrul unităților de parchet din țară scoase la concurs de către Consiliul Superior al Magistraturii, în această sesiune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii