Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea şi Radu Mazăre află azi primele soluţii în dosarele instrumentate de procurorii DNA

ro

21 Jun, 2018 00:00 3062 Marime text
Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, şi Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, vor afla azi soluţiile în dosarele în care au fost trimişi în judecată de către procurorii DNA.
 
Ştefan Pistol (preşedinte), Geanina Arghir şi Constantin Epure, toţi magistraţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, se vor pronunţa în dosarul DGASPC Teleorman, cauză în care procurorii DNA au solicitat condamnarea lui Liviu Dragnea la şapte ani şi şase luni de închisoare cu executare.
 
Tot azi, Simona Cristina NeniţăAnca Mădălina Alexandrescu şi Daniel Grădinaru, de la Înalta Curte, se vor pronunţa în dosarul Campusului Social Henri Coandă, unde fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, a fost trimis în judecată alături de fratele său, fostul senator Alexandru Mazăre, dar şi de omul de afaceri Avraham Morgenstern.
 
În prezenta cauză, fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, este acuzat de luare de mită şi de fals în declaraţii (trei infracţiuni), fratele său, fostul senator Alexandru Mazăre, este bănuit de complicitate la luare de mită şi de fals în declaraţii (trei infracţiuni), iar în sarcina omului de afaceri Avraham Morgenstern s-a reţinut infracţiunea de dare de mită.
 
Tot în acest dosar, procurorii DNA au cerut şi au obţinut arestarea preventivă în lipsă a omului de afaceri Elan Schwartzenberg.
 
Oricare vor fi deciziile de azi, acestea nu vor fi definitive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tot eu 21 Jun, 2018 00:16 Cu suspendare, se stie.Toti sunt curati , DNA ul e de vina