Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța JT Grup Oil SA se judecă cu Consiliul Local Năvodari. Stadiul dosarului

ro

24 May, 2024 20:09 1184 Marime text

 Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 2658/212/2023, care are ca obiect pretenţii.

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 21.05.2024, pe secția I civilă. Obiectul dosarului constă în pretenţii,fiind în stadiul de apel.
 
Părți în dosar sunt Consiliul Local al Orașului Navodari -apelant reclamant, JT Grup Oil SA-intimat pârât.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, nu fost stabilit termen în dosar.


 
Despre JT Grup Oil SA 
 
Societatea JT Grup OIL SA s-a înființat în anul 2010 și are sediul social pe bulevardul Năvodari nr. 1, din Năvodari, județul Constanța. Activitatea principală conform codului CAEN constă în „Comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate”.
 
Acționarul majoritar al societății cu 90% este Jean Paul Tucan, politician și afacerist cunoscut, iar procentul de 10% este deținut de către Bogdan-Florin Aldea. Administratorii firmei sunt: Bogdan Florin Aldea, Andrea-Elena Dublea și Alexandra-Maria Tucan.
 
Din anul 2007 până în prezent, JT Grup OIL SA a câștigat 179 de contracte prin achiziții directe, de la autprități publice locale. Printre acestea se numără: Serviciul Comunitar de Utilități Publice Albești, Consiliul Local I. C. Brătianu, Județul Tulcea, Comuna Turcoaia și altele.
 
În anul fiscal 2022, JT Grup OIL SA, cu 35 de salariați, a raportat o cifră de afaceri de 301.649.192 lei și un profit de 6.300.656 lei. Societatea J.T. GRUP OIL SA deține integral capitalul social al societății J.T. Oil Terminal Constanța SRL și au același obiect de activitate, comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși inclusiv Import-Export.
 
J.T. Grup Oil SA deține patru proprietăți imobiliare unde sunt declarate și puncte de lucru, respectiv în Incinta Baza Sportivă Badea Cârțan, pe B-dul Aurel Vlaicu (Lot între str. Ștefăniță Vodă și Stadionului), Năvodari, DJ 226, zona rezervoare RAJA, Năvodari str. M20, nr.49D și Constanța, I.C. Brătianu nr. 50.

Societatea mai desfășoară activități la punctele de lucru din Costinești, contract de închiriere – Lacul Costinești și cale de acces pe malul lacului, intravilan Costinești, Mamaia – zona Hotel Delta, cuveta lac Siutghiol (contract închiriere), Portul Midia- contract de asociere în participațiune.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Justiție ConstanțaJT Grup Oil SA și Jean Paul Tucan au solicitat în instanță anularea unui act emis de Primăria Năvodari

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii