Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiția Constanța Niciun judecător din Constanța sau Tulcea nu s-a înscris la concursul pentru funcțiile de conducere din instanțe (DOCUMENT)

ro

29 Sep, 2023 14:30 1054 Marime text
Dosare, la instanță. Foto cu rol ilustrativ. Sursa foto: Consiliul Superior al Magistraturii
  • În Secțiunea Document poate fi consultat Tabelul candidaților înscriși, pus la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii.
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista judecătorilor înscriși la concursul organizat la nivel național pentru ocuparea funcțiilor de conducere din țară.
 
Pentru instanțele arondate Curții de Apel Constanța, fuseseră scoase la concurs postul de președinte al Judecătoriei Mangalia, președinte al Tribunalului Tulcea și, respectiv, președinte al Judecătoriei Măcin.
 
Conform datelor oficiale publicate de CSM, pentru cele trei instanțe nu s-a înscris nimeni în concurs.
 
Tabelul judecătorilor a căror candidatură a fost admisă pentru a participa la concurs nu cuprinde niciun candidat pentru vreuna dintre cele trei instanțe din Dobrogea.
 
Examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor se va desfășura în perioada septembrie - decembrie 2023.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, Judecătoria Mangalia este condusă de președintele delegat Carmen Claudia Berevoescu, magistratul fiind delegat prin HCSM 1527/2023 începând cu data de 19 mai 2023, pentru o perioadă de șase luni.
 
La rândul său, președintele delegat al Tribunalului Tulcea este magistratul Răzvan Arcadiu Vitoș, delegat prin HCSM 1836/2023 pentru o perioadă de șase luni, începând cu 28 iulie 2023.
 
Judecătoria Măcin este condusă de președintele Andra Florina Chișbora, a cărei delegare pe funcția de conducere a fost prelungită de curând.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat Tabelul candidaților înscriși, pus la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Concurs Înalta Curte
Doar trei magistrați admiși la interviu pentru Secția I Civilă a instanței supreme și unul pentru Secția Penală (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii