Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:31 20 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii din Constanţa i-au amendat pe Victor Ponta şi pe Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului. Ce s-a decis la Bucureşti

ro

03 Nov, 2017 00:00 1590 Marime text
Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României au admis în principiu cererea de recurs formulată în dosarul în care Victor Viorel Ponta, fostul prim-ministru al României şi fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD), dar şi Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, au fost amendaţi la Constanţa, cu 20% din salariul minim brut pe economie.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, instanţa supremă a acordat termen la data de 14 februarie 2018.
 
Amintim că, la începutul lunii iulie 2015, magistratul Revi Moga, din Curtea de Apel Constanţa, i-a amendat pe cei doi, pentru neexecutarea hotărârii judecătoreşti, cu 20% din salariul minim brut pe economie pe zi întârziere de la data comunicării prezentei decizii şi până la data executării (pentru fiecare). Mai mult decât atât, Revi Moga i-a obligat atât pe Victor Ponta, cât şi pe Graţiela Gavrilescu la plata penalităţii de 100 de lei/zi întârziere pentru fiecare, de la data comunicării prezentei decizii şi până la data executării, către o societate comercială din Constanţa, reclamant în prezenta cauză.
 
Nemulţumiţi de decizia magistratului Revi Moga, atât reprezentanţii Guvernului României, cât şi cei ai Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, dar şi Graţiela Gavrilescu au formulat contestaţii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii