Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecător de la Curtea de Apel Constanța admis la interviul pentru Curtea Supremă!

ro

23 Apr, 2021 00:00 3296 Marime text
  • Printre candidații declarați admiși la interviu se numără și magistratul constănțean Beatrice Mariș.
  • Și judecătorul Marius Cristian Epure, președintele Curții de Apel Constanța, a susținut, în cursul acestei săptămâni, interviul pentru promovarea la Curtea Supremă.
  • Pentru Secția penală nu au fost încă afișate rezultatele.
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat notele obținute la interviu de către judecătorii înscriși la concursul pentru promovare la Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
Printre candidații declarați admiși la interviu se numără și magistratul constănțean Beatrice Mariș, care a optat pentru un post la Secția de contencios administrativ și fiscal a instanței supreme.
 
În prezent, judecătoarea Beatrice Mariș își desfășoară activitatea în cadrul Secției a II-a civile, de contencios adminsitrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța.
 
Magistratul constănțean se numără printre cei cinci judecători declarați admiși în urma interviului, din cei 17 candidați intervievați de comisia de examinare.
 
Amintim, în cadrul acestei sesiuni de promovări, Înalta Curte de Casație și Justiție a scos la concurs șapte posturi pentru Secția de contencios administrativ și fiscal, pentru care candidează judecătorul din Constanța.
 
De asemenea, și judecătorul Marius Cristian Epure, președintele Curții de Apel Constanța, a susținut, în cursul acestei săptămâni, interviul pentru promovarea la Curtea Supremă, acesta optând pentru unul dintre cele cinci posturi scoase la concurs pentru Secția penală.
 
Până la acest moment, însă, nu au fost publicate rezultatele interviului susținut de candidații înscriși pentru posturile de la Secția penală.
 
Proba constând în interviul susținut în fața comisiei de examinare de către candidați a fost ultima evaluare susținută în cadrul concursului de promovare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Raport 2020 dezbătut pe ZOOM:
Curtea de Apel Constanța – volum de activitate mai mare, judecători mai puțini decât alte curți de apel și pandemie SARS-CoV-2

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii