Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspecția Judiciară caută zece magistrați pentru Direcția de Inspecție pentru Procurori! Până când se depun cererile de înscriere în concurs

ro

22 Mar, 2024 17:00 746 Marime text



Zece posturi de inspectori judiciari în cadrul Direcției de Inspecție pentru Procurori au fost scoase la concurs de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Informația a fost publicată pe site-ul oficial al Consiliului, unde se precizează că ultima zi pentru depunerea cererilor de înscriere la concurs este 2 aprilie 2024.
 
Potrivit datelor oficiale, pot participa la concurs procurorii care au grad de procuror de tribunal, o vechime de cel puțin zece ani în funcție și au fost notați cu calificativul ”Foarte bine” la ultima evaluare.

De asemenea, aceștia  nu trebuie să fi fost sancționați disciplinar.

Conform Calendarului examenului, în perioada 19-23 iunie 2024 va avea loc susținerea interviului, iar la data de 6 iulie 2024 va fi susținută proba scrisă din cadrul examenului, test grilă.

Tabelul de clasificare a candidaților va fi afișat la data de 22 iulie 2024.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Izabela Stoian rămâne președinte în Tribunalul Tulcea! Andra Chișbora, șef cel puțin încă o lună al Judecătoriei Măcin
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii