Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe judecata într-un dosar al DNA Constanţa. Vizaţi - doi angajaţi ai unei primării din Constanţa

ro

12 Oct, 2017 00:00 2248 Marime text
Tribunalul Constanţa a dat, ieri, undă verde pentru începerea judecăţii în dosarul în care Magdalena Olteanu, referent în cadrul Primăriei comunei Fântânele, judeţul Constanţa, şi Dumitru Orleanu, secretar al unităţii administrativ-teritoriale Fântânele, au fost deferiţi Justiţiei de procurorii DNA Constanţa.
 
Decizia Tribunalului nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

În cauză, Magdalena Olteanu este suspectată de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals intelectual, în formă continuată.
 
Asta în timp ce în sarcina lui Dumitru Orleanu s-au reţinut folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual, în formă continuată, şi conflict de interese, în formă continuată.
 
Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa.
 
Citeşte şi: 
 
Denunţ anonim la IPJ Constanţa Pentru ce au fost trimişi în judecată Magdalena Olteanu şi Dumitru Orleanu, de la Primăria Fântânele (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii