Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:43 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi angajaţi ai unei primării din judeţul Constanţa, inculpaţi. Se achită prejudiciul

ro

17 Jan, 2018 00:00 873 Marime text
Procesul Magdalenei Olteanu, referent în cadrul Primăriei comunei Fântânele, judeţul Constanţa, şi al lui Dumitru Orleanu, secretar al unităţii administrativ-teritoriale Fântânele, ambii deferiţi Justiţiei de procurorii DNA Constanţa, merge mai departe.
 
Ieri, Tribunalul Constanţa a amânat cauza pentru data de 12 martie, la solicitarea reprezentantului părţii civile, pentru a depune precizări cu privire la constituirea de parte civilă, respectiv pentru a se menţiona dacă prejudiciul a fost achitat integral de către inculpatul Dumitru Orleanu, precum şi la solicitarea inculpatei Magdalena Olteanu, pentru a face dovada achitării prejudiciului integral.
 
În cauză, Magdalena Olteanu este suspectată de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals intelectual, în formă continuată.
 
Asta în timp ce în sarcina lui Dumitru Orleanu s-au reţinut folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual, în formă continuată, şi conflict de interese, în formă continuată.

Citeşte şi:  

Denunţ anonim la IPJ Constanţa Pentru ce au fost trimişi în judecată Magdalena Olteanu şi Dumitru Orleanu, de la Primăria Fântânele (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii