Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:51 22 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ilie Munteanu, primarul din Crişan (Tulcea), acuzat de luare de mită. Azi, un nou termen

ro

23 Feb, 2021 00:00 479 Marime text
  • Dosarul se află în prezent la Tribunalul Tulcea. Oricare va fi decizia Tribunalului, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.


Azi, la Tribunalul Tulcea este programat un nou termen în dosarul în care Ilie Munteanu, primarul comunei tulcene Crişan, a fost trimis în judecată pentru luare de mită.

Termenul de azi este programat în vederea audierii inculpatului şi a vizionării înregistrărilor video efectuate în cauză.

Amintim că pe data de 3 aprilie 2020, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au anunțat prinderea în flagrant a unei persoane, primar al unei comune din județul Tulcea, în timp primea, cu titlu de mită, suma de 10.000 lei, de la un bărbat, denunțător în cauză.

În fapt, denunțătorul, administrator al unei societăți comerciale, a primit spre executare un contract de lucrări de la o primărie din județul Tulcea, în schimbul căruia ar trebuit să îi remită primarului comunei suma de 20.000 lei, împărțită în două tranșe egale. Prima tranșă, în valoare de 10.000 lei a fost remisă în luna decembrie 2019 iar, ulterior, în luna martie 2020, acesta a formulat denunț la D.G.A. - Serviciul Județean Tulcea, denunț înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind întocmit dosar de cercetare penală.


Citește și

Polițistul constănțean Elvid Daniel Babalîc, acuzat de luare de mită, achitat. Dosarul, în apel

Tribunalul a stabilit un nou termen în dosarul comisarului-șef Coteanu


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii