Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:33 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre definitivă Nicuşor Constantinescu, obligat să achite Consiliului Judeţean peste 400.000 de lei

ro

05 Mar, 2018 00:00 1647 Marime text
Verdict definitiv în apelul dosarului în care Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost obligat, în primă instanţă, să achite Consiliului Judeţean Constanţa suma de 401.700 de lei.
 
Judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa au menţinut decizia Tribunalului Constanţa, instanţă care a decis obligarea lui Nicuşor Constantinescu să achite Consiliului Judeţean Constanţa suma de 401.700 de lei. Banii reprezintă, în opinia magistraţilor, o „plată nelegală pentru servicii de publicitate în presa scrisă către SC Combat Press SRL“.
 
În prezent, Nicuşor Daniel Constantinescu se află în detenţie, el fiind condamnat la cinci ani de închisoare în procesul privind presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa. În alte două dosare, fostul şef al CJC a fost condamnat la şase şi la 15 ani de închisoare. Pedepsele nu sunt definitive.
 
Nicuşor Constantinescu mai este judecat în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, din octombrie 2008, în dosarul fundaţiilor Thalia şi Fantasio, din aprilie 2015, în dosarul elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol, dar şi în dosarul Geotop.

Ti-a placut articolul?

Comentarii