Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Becali, chemat la judecată de Primarul Municipiului Constanța! Când va avea loc primul termen

ro

20 Feb, 2023 00:00 11289 Marime text
 
 
  • Amintim că, potrivit unor surse din Primăria Constanța, George Becali deține o vilă în cartierul Tomis Plus, pe care ar fi ridicat-o fără să respecte întru totul autorizația de construire.
  • Municipalitatea a făcut demersurile necesare pentru a-l sancționa, iar în cele din urmă au decis să acționeze în instanță pentru desființarea lucrărilor excedentare.  
  • Mai exact, Primăria Constanța cere în instanță desființarea doar parțială a lucrărilor efectuate (cele care nu se regăseau în autorizație), conform surselor noastre.
 
 
Magistrații de la Secţia civilă a Judecătoriei Constanța au fixat primul termen în dosarul 32717/212/2022 în care Primarul Municipiului Constanta l-a chemat în judecată pe omul de afaceri George Becali!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, primul termen al cauzei a fost stabilit pentru data de 5 aprilie 2023.
 
Dosarul 32717/212/2022 - cu obiect autorizare desfiinţare lucrări (legea 50/1991) - a fost înregistrat pe rolul Secţiei civilă a Judecătoriei Constanța.
 
Amintim că, potrivit unor surse din Primăria Constanța, George Becali deține o vilă în cartierul Tomis Plus, pe care ar fi ridicat-o fără să respecte întru totul autorizația de construire.
 
Municipalitatea a făcut demersurile necesare pentru a-l sancționa, iar în cele din urmă au decis să acționeze în instanță pentru desființarea lucrărilor excedentare.
 
Mai exact, Primăria Constanța cere în instanță desființarea doar parțială a lucrărilor efectuate (cele care nu se regăseau în autorizație), conform surselo noastre.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Constănțenii racordați în sistemul centralizat îngheață de frig în case. Primarul Chițac le cere să aibă răbdare!
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii