Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul fostului paramedic acuzat că ar fi agresat sexual o femeie, într-o ambulanţă SMURD, amânat

ro

31 Jan, 2024 11:43 655 Marime text
 
  • Cel în cauză este suspectat că, în timpul unei intervenții, ar fi agresat sexual o pacientă, după care ar fi șters înregistrările video incriminatorii surprinse de camera video montată în compartimentul destinat pacienţilor din cadrul ambulanţei SMURD.
  • Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
 
Tribunalul Militar București a fixat un nou termen în dosarul în care un fost paramedic a fost deferit justiției pentru agresiune sexuală!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 7 februarie 2024.
 
Oricare va fi decizia tribunalului, aceasta va putea fi contestată la instanța superioară.
 
Fostul paramedic este suspectat că ar fi atins și masat sânii unei femei, într-o ambulanţă SMURD
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală - Secția de Combatere a Infracțiunilor de Terorism și a Criminalității Informatice.
 
Inculpat este un fost angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București – Ilfov, (Claudiu D.) acuzat de agresiune sexuală, accesul ilegal la un sistem informatic şi pentru alterarea integrităţii datelor informatice.
 
Cel în cauză este suspectat că, în timpul unei intervenții, ar fi agresat sexual o pacientă, după care ar fi șters înregistrările video incriminatorii surprinse de camera video montată în compartimentul destinat pacienţilor din cadrul ambulanţei SMURD.
 
Potrivit magistraților, în cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptelor reținute în sarcina sa.
 
Inculpatul a declarat că nu a urmărit obținerea unei satisfacții de natură sexuală.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Poliția Municipiului București - Biroul Agresiuni Sexuale au reținut un bărbat, în vârstă de 46 de ani
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii