Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost angajat al IPJ Constanţa, sub control judiciar

ro

15 Sep, 2018 00:00 2828 Marime text
Trimis în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru trafic de influenţă şi înşelăciune, un fost poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa rămâne sub control judiciar.
 
Decizia a fost luată ieri de judecătorii din Tribunalul Constanţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Reamintim că, potrivit actului de sesizare a instanţei, fostul poliţist este acuzat că, la finele lunii 2017, a mers la un magazin de materiale de construcţii, pentru a achiziţiona o uşă. În timp ce se deplasa către casele de marcat, fostul poliţist ar fi modificat codul de bare al uşii pe care dorea să o cumpere, scăzând astfel preţul cu 796 de lei.
 
Tot în rechizitoriu se mai arată că fostul poliţist este suspectat şi că ar fi solicitat unui şofer, depistat în trafic, suma de 1.000 de euro, pentru ca în schimbul banilor să intervină pe lângă diverse persoane în vederea scăderii unei alcoolemii. Procurorii mai susţin că fostul poliţist ar fi primit suma de 1.500 de lei. Fostul poliţist nu şi-ar fi onorat promisiunea, astfel că persoana care i-a dat suma de 1.500 de lei a povestit totul magistraţilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii