Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:51 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forțe proaspete în magistratură! Iată cine sunt noii judecători și procurori de la Constanța și Tulcea. Președintele le va semna decretele (DOCUMENTE)

ro

22 Mar, 2022 00:00 3069 Marime text
Mai mulți judecători au fost repartizați la Constanța și Tulcea.
  • Printre noii judecători se numără și Oana Socotitu, tânăra care a luat cel mai mare punctaj din Dobrogea la testele grilă.
  • CSM a transmis Președintelui României propunerile privind numirile în funcția de magistrați a candidaților care au promovat concursul de admitere în magistratură.
  • Listele completele, pentru toate instanțele și unitățile de parchet din țară, cu viitorii judecători și procurori ale căror numiri în funcție le va semna Președintele Klaus Iohannis pot fi consultate în Secțiunea Documente.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a transmis Președintelui României listele cu noii procurori și judecători ce urmează a fi numiți în funcții, dat fiind că au promovat examenul de admitere în magistratură!
 
Printre aceștia se numără și Oana Socotitu, tânăra care a luat cel mai mare punctaj din Dobrogea la testele grilă.
 
Secția pentru judecători a decis să înainteze Președintelui României propunerile de numire în funcția de judecător a unui număr de 75 de candidați declarați admiși la concursul de admitere în magistratură, organizat în perioada 30 iulie 2021 – 14 martie 2022.
 
Potrivit Hotărârii nr. 999 din 17 martie 2022 a Secției pentru judecători, Oana Socotitu va fi numită în funcția de judecător al Judecătoriei Tulcea, alături de proaspătul magistrat Indra Felicia Sofian.
 
La rândul său, Elena Ramona Bădescu va fi numită în funcția de judecător al Judecătoriei Constanța.
 
În ce privește noii procurori numiți în funcții, prin Hotărârea nr. 504 din 17 martie 2022, Secția pentru procurori a CSM a decis să înainteze Președintelui României propunerile de numire în funcție privind pe cei 48 de candidați declarați admiși.
 
Astfel, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța va fi numită procurorul Maria Mirabela Munteanu, iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia va fi numită procurorul Lavinia Sendia Bărboiu.
 
Totodată, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea va fi numită magistratul Daniela Voitic.

 
Listele completele, pentru toate instanțele și unitățile de parchet din țară, cu viitorii judecători și procurori ale căror numiri în funcție le va semna Președintele Klaus Iohannis pot fi consultate în Secțiunea Documente.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Lista completă!
Admitere în magistratură! O tânără din Tulcea, cel mai mare punctaj din Dobrogea la grilele eliminatorii (documente)

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii