Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forţe proaspete în magistratură. Cine sunt noii procurori şi judecători din Dobrogea

ro

08 Jan, 2020 00:00 9152 Marime text

Noi magistraţi vin să întregească rândurile anchetatorilor şi pe cele ale judecătorilor dobrogeni, anul acesta. Decretele privind numirea lor în funcţie au fost semnate în ultimele zile ale anului trecut de preşedintele Klaus Iohannis.
 
Astfel, noii judecători numiţi în funcţie ce îşi vor desfăşura activitatea la instanţele de pe raza Curţii de Apel Constanţa sunt Adrian Silviu Comănescu şi, respectiv, Adrian Ionescu – ambii la Judecătoria Mangalia. Totodată, Laurian Palcău a fost numit judecător la Judecătoria Tulcea, iar Mihai Remus Nicoară şi Corina Andreea Buzilă au fost numiţi la Judecătoria Măcin, ambele instanţe aflându-se pe raza Curţii de Apel Constanţa.
 
În ce priveşte anchetatorii, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa au fost numiţi procurorii Alexandru Daniel Olteanu, Corina Elena Stere şi Petra Arhire. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a fost numită Augustina Liliana Vengherschi, iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a fost numit Vlad Radu Băran.
 
Toţi aceşti proaspeţi judecători şi procurori au promovat examenul de intrare în magistratură organizat în perioada 28 martie – 8 iulie 2019 la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Citeşte şi:
 
Admitere în magistratură Un singur constănţean declarat admis. Cine este şi ce notă a obţinut
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii