Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florentin Mircea Panait, propus vice, în continuare, al Judecătoriei Medgidia

ro

18 Dec, 2023 17:00 805 Marime text
Judecătoria Medgidia - Sursa foto: Portalul Instanțelor de Judecată
  • Propunerea va fi analizată de Consiliul Superior al Magistraturii în cadrul ședinței Secției pentru Judecători de mâine, 19 decembrie 2023.
Judecătorul Florentin Mircea Panait ar urma să asigure, în continuare, funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Medgidia, după ce a fost propus pentru prelungirea delegării în funcția de conducere.
 
Propunerea va fi analizată de Consiliul Superior al Magistraturii în cadrul ședinței Secției pentru Judecători de mâine, 19 decembrie 2023.
 
Amintim, magistratul a fost delegat inițial în funcția de conducere la sfârșitul lunii iunie 2023, funcția devenind vacantă după ce vicepreședintele în funcție, magistratul Laura Sărac Aldea, a primit delegare pentru funcția de președinte al instanței.
 
La rândul său, funcția de președinte a rămas liberă după ce Marius Cătălin Croitoru a fost delegat vicepreședinte al Tribunalului Constanța.
 
Acum, CSM va pune în discuție prelungirea delegării magistratului Florentin Mircea Panait în funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Medgidia.
 
Dacă propunerea va fi admisă, delegarea va fi prelungită până la ocuparea funcției prin concurs, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Francisc Nemeth, propus vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, la expirarea mandatului vicepreședintelui Claudiu Iulian Răpeanu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii