Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:48 22 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Examen de capacitate pentru judecătorii şi procurorii stagiari

ro

22 Nov, 2018 00:00 474 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, a examenului de capacitate al judecătorilor stagiari şi procurorilor stagiari.
 
La concurs participă judecătorii stagiari şi procurorii stagiari, precum şi personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din aparatul propriu al Consiliului Superior al Magistraturii, Ministerului Public, Institutului Naţional al Magistraturii, Inspecţiei Judiciare, Ministerului Justiţiei şi Institutului Naţional de Criminologie.
 
Se pot înscrie la examen judecătorii stagiari şi procurorii stagiari, respectiv personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor al căror stagiu se va împlini până în ultima zi a examenului de capacitate. Înscrierea la examenul de capacitate se face în termen de 60 de zile de la publicarea datei examenului, respectiv până la data de 3 ianuarie 2019, inclusiv, conform calendarului de desfăşurare a examenului aprobat.  
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii