Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:17 26 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt magistrații stagiari constănțeni care dau examenul de capacitate (document)

ro

12 Mar, 2020 00:00 1451 Marime text

Magistrații stagiari constănțeni dau examenul de capacitate. Aceștia sunt așteptați în acest weekend la București, pentru susținerea testării scrise la disciplinele Drept civil și Drept procesual civil și, respectiv, Drept penal și Drept procesual penal.
 
Examenele vor avea loc sâmbătă, 14 martie, și duminică, 15 martie, începând cu ora 9.00.
Șapte judecători stagiari ce își desfășoară activitatea la instanțele de pe raza Curții de Apel Constanța vor susține examenul în acest weekend. Potrivit informațiilor oficiale puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii, aceștia sunt: Andrada Gabriela Chodan, Florina Alina Neculai, Diana Tatiana Pleșca și Ecaterina Racoviță – din cadrul Judecătoriei Constanța și, respectiv, Daria Alexandra Geambașu, Ioana Rascotă și Eduard Laurențiu Uță, magistrați ce își desfășoară activitatea la Judecătoria Tulcea.
 
La rândul lor, procurorii stagiari dobrogeni ce vor susține testarea scrisă în cadrul examenului de capacitate sunt șase la număr. Conform sursei citate, aceștia sunt magistrații Emilia Cristea, Carmen Mihaela Farcaș, Camelia Laura Ivănuș, Daniela Marcela Popa și Andreea Verde, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, dar și Cătălin Liviu Dofin, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că accesul candidaților în sălile de examen este permis între orele 7.30 – 8.30, numai pe baza actului de identitate. Pe durata desfășurării probelor scrise este permisă consultarea legislației indicate explicit în tematica și bibliografia de examen.
 
„Nu se acceptă în timpul examenului ediții comentate sau adnotate ale legislației menționate. De asemenea, nu sunt acceptate exemplare ale acesteia cu mențiuni proprii pe margine“, au precizat reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii.
 
În secțiunea Documente puteți consulta tabelul final privind îndeplinirea condițiilor legale de participare la examenul de capacitate al magistraților stagiari.
 
Citește și:
 

Pelehra, Halută şi Agisuna, printre admişi:
Constănţenii viitori auditori de justiţie. Avocaţi, grefieri, absolvenți de Drept. Rezultatele definitive (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii