Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două surori, supuse actelor sexuale cu un bătrân de aproape 70 de ani. Individul a fost arestat

ro

23 Jun, 2020 18:05 1686 Marime text

•    Una dintre fete a născut un copil în urma raporturilor întreținute cu suspectul

Două adolescente, surori, în vârstă de 14 și, respectiv 16 ani, au fost supuse actelor sexuale de către un bărbat de 68 de ani. În urma raporturilor, minora de 16 ani a rămas însărcinată și a dat naștere unui copil, care acum are un an de zile.
Aceasta este trista poveste a celor două fete, din comuna Verbița, poveste scoasă la iveală în urma anchetei desfășurate de procurorii DIICOT Craiova, împreună cu polițiștii judiciari din cadrul BCCO Craiova.
Individul a fost reținut pentru 24 de ore de către procurori și, ulterior, prezentat Tribunalului Dolj, instanță care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Iată datele oficiale puse la dispoziție de DIICOT – Poliția Română:

La data de 22.06.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului G.I., în vârstă de 68 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor în formă continuată.

În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul a întreținut în mod repetat, în perioada 2017 – 2019, raporturi sexuale cu două persoane vătămate minore, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, surori.  
În urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an.
În cursul zilei de astăzi, Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii