Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul tinerilor din Medgidia care ar fi fost violați de un cetățean american a fost amânat pentru la anul

ro

26 Nov, 2020 00:00 1471 Marime text
  • În locuinţa bărbatului, anchetatorii au găsit 30 de flacoane de produse medicamentoase, laptopuri, telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor şi diferite obiecte destinate obţinerii satisfacţiei sexuale.

Magistrații Judecătoriei Constanţa au finalizat pentru acest an cercetarile specifice în dosarul în care un cetăţean american este bănuit de viol, participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ultrajul contra bunelor moravuri şi influenţarea declaraţiilor.

Procesul a fost amânat pentru luna februarie 2021.

Potrivit procurorilor, la data de 12 iunie 2018, doi tineri din municipiul Medgidia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că bărbatul în cauză le-ar fi administrat un produs medicamentos (benzodiazepine), după care ar fi fost agresaţi sexual.
 

Investigator sub acoperire

„Poliţiştii constănţeni din cadrul Biroului Investigaţii Criminale şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale au organizat o acţiune complexă în noaptea de 24/25.06.2017, pe raza staţiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat. Ulterior, au fost efectuate percheziţii la locuinţa bărbatului şi asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conţin benzodiazepine, recipienţi cu lichide susceptibile a conţine benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor şi diferite obiecte destinate obţinerii satisfacţiei sexuale“.

Inculpatul a fost trimis în judecată prin rechizitoriul nr. 6722/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ultrajul contra bunelor moravuri și influențarea declarațiilor.

Până în prezent au fost acordate 11 termene de judecată.

Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.


Citește și

Viol la Pecineaga! Începe procesul

Un constănțean a luat șase ani pentru viol în formă continuată! Victima, fiica vitregă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii