Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:47 19 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul în care se cere falimentul SC Compania de Supraveghere IG SRL, un nou termen. Ce au dispus magistrații

ro

14 Dec, 2017 12:03 549 Marime text
Un nou termen a avut loc la Tribunalul Buzău în dosarul în care se cere falimentul SC Compania de Supraveghere IG SRL. Obiectul dosarului îl constituie „procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată”.
 
Magistraţii au decis o nouă amânare a acestui proces și au acordat, conform termene.ro, , " Termen pentru continuarea procedurii.”, conform termene.ro. Următorul termen în acest dosar a fost fixat pentru data de 26 ianuarie 2018, la ora 11.00. Reamintim că, la precedentul termen din dosar, din data de 13 noiembrie s-a acordat termen pentru data de 12 decembrie 2017 în vederea reconvocarii adunarii creditorilor si pentru a se face precizari în raport cu privire la adunarea creditorilor care a fost de acord cu vânzarea parțială.
 
La începutul lunii noiembrie 2016 Tribunalul Constanța a dispus: „admite în parte cererea principal și cererea conexă. Constată nulitatea absolută a Acordului încheiat la data de 31.01.2014 între SC Murfatlar România SA și SC Compania de Supraveghere IG SRL. Respinge celelalte capete de cerere din cererea principală ca nefondate. Admite excepția lipsei calității procesual passive a pârâtei SC Global Aqua Invest SA din cererea conexă. Respinge cererea conexa față de aceasta pârâta ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesual pasivă. Respinge capatul de cerere privind constatarea nulității biletelor la ordin din cererea conexa, în contradictoriu cu pârâta SC Compania de Supraveghere IG SRL, ca nefondat.”
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii