Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:01 21 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amânare în dosarul în care se cere falimentul SC Compania de Supraveghere IG SRL

ro

16 Oct, 2017 18:55 824 Marime text
Un nou termen a avut loc la Tribunalul Buzău în dosarul în care se cere falimentul SC Compania de Supraveghere IG SRL. Obiectul dosarului îl constituie „procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată”.
 
Magistraţii au decis o nouă amânare a acestui proces, "Termen pentru definitivarea procedurii de evaluare a bunurilor și în vederea întocmirii tabelului definitiv al creanțelor”, conform termene.ro. Următorul termen în acest dosar a fost fixat pentru data de 13 noiembrie 2017, la ora 11.00.
 
Amintim că la începutul lunii noiembrie 2016 Tribunalul Constanța a dispus: „admite în parte cererea principal și cererea conexă. Constată nulitatea absolută a Acordului încheiat la data de 31.01.2014 între SC Murfatlar România SA și SC Compania de Supraveghere IG SRL. Respinge celelalte capete de cerere din cererea principală ca nefondate. Admite excepția lipsei calității procesual passive a pârâtei SC Global Aqua Invest SA din cererea conexă. Respinge cererea conexa față de aceasta pârâta ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesual pasivă. Respinge capatul de cerere privind constatarea nulității biletelor la ordin din cererea conexa, în contradictoriu cu pârâta SC Compania de Supraveghere IG SRL, ca nefondat.”
 
Vă mai amintim că ANAF a acuzat companiile Murfatlar România SA, Euroavipo SA şi alte firme de evaziune fiscală care ar fi dus la prejudicierea bugetului de stat cu peste 700 de milioane de lei.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii