Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:02 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou termen în dosarul în care se cere falimentul SC Compania de Supraveghere IG SRL

ro

28 Jan, 2018 15:37 478 Marime text
Tribunalul Buzău a decis un nou termen în dosarul în care se cere falimentul SC Compania de Supraveghere IG SRL. Obiectul dosarului îl constituie „procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată”.
 
Conform termene.ro, magistraţii au decis o nouă amânare a acestui proces și au acordat "termen pentru reconvocarea adunării creditorilor.” Următorul termen în acest dosar este 9 martie 2018, la ora 11.00.
 
La începutul lunii noiembrie 2016 Tribunalul Constanța a dispus: „admite în parte cererea principal și cererea conexă. Constată nulitatea absolută a Acordului încheiat la data de 31.01.2014 între SC Murfatlar România SA și SC Compania de Supraveghere IG SRL. Respinge celelalte capete de cerere din cererea principală ca nefondate. Admite excepția lipsei calității procesual passive a pârâtei SC Global Aqua Invest SA din cererea conexă. Respinge cererea conexa față de aceasta pârâta ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesual pasivă. Respinge capatul de cerere privind constatarea nulității biletelor la ordin din cererea conexa, în contradictoriu cu pârâta SC Compania de Supraveghere IG SRL, ca nefondat”.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii