Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi copii au murit în timpul unor „liniuţe“ în Constanţa. S-a cerut rejudecarea dosarului. Avem decizia judecătorilor

ro

25 Dec, 2019 00:00 3212 Marime text

Doi tineri, de 14 ani, respectiv 17 ani, din Techirghiol, au murit după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, evenimentul fiind înregistrat pe data de 6 iunie 2014, pe strada strada Interioară 3 din municipiul Constanţa.
 
Conform procurorilor, un şofer s-ar fi luat la întrecere, pe strada Interioară 3, alături de un alt conducător auto. La un moment dat, maşina condusă de primul ar fi lovit automobilul condus de alt şofer, de 26 de ani, din Techirghiol. În urma impactului, a rezultat decesul a doi tineri, de 14 ani, respectiv 17 ani, din Techirghiol, pasageri în maşina condusă de al treilea şofer.
 
Primul şofer a fost condamnat la patru ani şi zece luni de închisoare, cu executare, pentru ucidere din culpă şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, constând în participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice.  Cel de-al doilea conducător auto a fost condamnat la patru ani şi zece luni de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, constând în participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice. Cel de-al treilea conducător auto a fost condamnat la pedeapsa de trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.
 
Aproape de finele lunii decembrie 2018 s-a cerut rejudecarea dosarului, sens în care pe rolul instanțelor fiind înregistrată o contestație în anulare, acțiunea fiind o cale de atac extraordinară împotriva unei hotărâri judecătoreşti irevocabile.
 
Ieri, judecătorii Curții de Apel Constanța au decis să respingă contestaţia ca inadmisibilă, menținând pe cale de consecință condamnările definitive mai sus precizate.
 
Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.
 
Citește și
 
Grav accident rutier în această noapte. S-a activat Planul Roşu de intervenţie. Şase grav răniţi. Doi morţi (galerie foto)

Constanţa. Accident rutier grav. Carambol în faţă la Filicori. O maşină cu roţile în sus. O victimă (galerie foto)

UPDATE Judeţul Constanţa. Accident rutier cum rar poţi auzi. Ce s-a întâmplat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii