Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:57 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Denunţ! Doi poliţişti din Nicolae Bălcescu au refuzat 1.900 de lei şi 300 de euro. Lili Ciprian Ioneticu, trimis în judecată

ro

17 Jul, 2017 00:00 879 Marime text
Cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru dare de mită, Lili Ciprian Ioneticu, de 35 de ani, din satul Dorobanţu, comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, a fost trimis în judecată. Dosarul a fost trimis spre soluţionare instanţei competente, respectiv Tribunalul Constanţa.
 
La data de 20 iunie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au informat că, „în urma unui control rutier efectuat de organele de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Nicolae Bălcescu la data de 15 iunie 2017, inculpatul a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice din satul Dorobanţu, deşi avea permisul de conducere anulat de instanţele de judecată gălăţene, în urma comiterii unei alte infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere (conducere a unui autoturism sub influenţa alcoolului)“.
 
„Fiind condus la Postul de Poliţie Nicolae Bălcescu, inculpatul le-a promis celor doi lucrători de poliţie constatatori o sumă de bani, pentru ca aceştia să nu continue cercetările în vederea tragerii sale la răspundere penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană fără permis de conducere. Întrucât agenţii de poliţie au sesizat imediat organele de urmărire penală anticorupţie competente cu un denunţ, la data de 19 iunie 2017, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, delegaţi de procuror în acest sens, l-au depistat în flagrant pe inculpat în sediul Postului de Poliţie Nicolae Bălcescu când a remis suma de 1.900 de lei şi 300 de euro promisă poliţiştilor denunţători, cu scopul ca aceştia din urmă să nu îşi îndeplinească în mod corespunzător atribuţiile de serviciu“, se mai arată într-o informare a magistraţilor.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii