Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dana Dumitrescu pierde la Curtea de Apel. Şimsensohn rămâne managerul Teatrului de Stat Constanţa

ro

15 Aug, 2019 00:00 2269 Marime text
La sfârşitul lunii iulie a.c., Dana Dumitrescu, director artistic la Teatrul de Stat Constanţa, a înregistrat pe rolul Curţii de Apel Constanţa dosarul nr. 4412/118/2019 prin care solicita anularea dispoziţiei preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, prin care Erwin Şimsensohn a fost numit manager interimar al teatrului până la organizarea concursului pe post.
 
Magistraţii Curţii de Apel au decis ieri să respingă cererea de suspendare a executării Dispoziţiei Preşedintelui Consiliului Judeţean nr. 131/02.05.2019, formulată de reclamanta Dumitrescu Elena-Daniela, în contradictoriu cu pârâţii Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa şi Şimsensohn Erwin, ca neîntemeiată.
 
Dumitrescu poate formula recurs în 5 zile de la comunicare, cererea pentru exercitarea căii de atac urmând a se depune la Tribunalul Constanţa. Dumitrescu atacă pentru a doua oară numirea ca interimar a lui Şimsensohn. Prima oară, instanţa i-a dat câştig de cauză, motiv pentru care actriţa s-a întors pentru câteva zile în funcţia de manager al TSC. Între timp, mandatul său a expirat.
 
Citeşte şi:
 
Editorial Doamna Dana repetă rolul „procesomanei“ la Teatrul de Stat Constanţa

S-a luptat în justiţie pentru funcţie Este oficial. Dana Dumitrescu, managerul TSC, umilită la evaluarea anuală. Nota obţinută a fost 5,87 (documente)
 
Managerul Teatrului Naţional de Stat Constanţa, Dana Dumitrescu, nu a trecut evaluarea activităţii pe 2018. A obţinut doar nota 5,87
 
Erwin Şimşensohn, numit din nou manager al Teatrului de Stat din Constanţa
Motivaţia magistraţilor. De ce a pierdut procesul cu şeful CJC managerul demis al Teatrului de Stat Constanța, Dana Dumitrescu

Scaun, dulce scaun! Actriţa Daniela Dumitrescu, din nou în instanţă cu preşedintele CJC

Managerul TSC, Dana Dumitrescu, a pierdut procesul cu preşedintele CJC. Poate face recurs!
 
Dana Dumitrescu a atacat în instanţă raportul de control. Pe ultima sută de metri, managerul a emis o notă internă care confirmă „haosul“ din instituţia de cultură! (document)
 
Cine va realiza evaluarea anuală a managerului demis al TSC, Dana Dumitrescu? (document)

Interviu live TSC nu se predă! Actorii cer respect, salarii şi sporuri ca în toate celelalte teatre. De la noul manager, transparenţă şi implicare, iar de la autorităţi, un templu de cultură pentru Constanţa! (video)

Fost secretar de stat în Guvernul Cioloş Regizorul Erwin Şimşensohn, în cărţi pentru preluarea Teatrului de Stat Constanţa (documente)

Managerul contestă măsura în instanţă Horia Ţuţuianu o demite pe Dana Dumitrescu de la conducerea CJC cu mâna „majordomului“ său (documente + galerie foto)

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, anunţ despre auditul efectuat la Teatrul de Stat Constanţa. Dana Dumitrescu a primit preaviz
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii