Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:14 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum au acționat minorii Doi copii, de 14 ani, din Năvodari, trimiși în judecată pentru viol

ro

02 Aug, 2021 00:00 1192 Marime text


 
  • Cei doi sunt acuzați că în data de 06 iunie 2021, între orele 02:30-03:00, au pătruns, prin smulgerea grilajului și forțarea geamului de la bucătărie, în domiciliul persoanei vătămate, de 58 de ani, situat în orașul Năvodari, jud. Constanța, ulterior aceştia întreţinând, prin constrângere, raporturi sexuale cu aceasta.
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a doi minori, de 14 ani, pentru săvârşireainfracţiunii de viol.
 
În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate M.Ț. se rețin următoarele:
 
Cei doi sunt acuzați că în data de 06 iunie 2021, între orele 02:30-03:00, au pătruns, prin smulgerea grilajului și forțarea geamului de la bucătărie, în domiciliul persoanei vătămate C.M., de 58 de ani, situat în orașul Năvodari, jud. Constanța, ulterior aceştia întreţinând, prin constrângere, raporturi sexuale cu aceasta.
 
Cercetările au fost efectuate de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Orașului Năvodari,sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpați.
 
Recent, oamenii legii au dispus trimiterea în judecată a celor doi copii.
 
Dosarul va fi soluționat de Judecătoria Constanța.
 
Recent, judecătoria a dispus prelungirea arestării preventive a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Femeie violată după ce a închiriat o cameră într-o casă din Constanța. Prima condamnare

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii