Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă și viol la Corbu. Suspectul, scos din arest și dus la tribunal

ro

28 Jul, 2021 00:00 1940 Marime text
 
  • Procurorul Viorel Gabriel Teliceanu a declarat că „autorul a și recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor, ne-a dat și detalii, s-a efectuat și o percheziție la domiciliul acestuia unde au fost găsite mai multe bunuri care probează în mod complex cu săvârșirea faptelor ce i se impută“.
 
Viorel Gabriel Teliceanu, procuror șef al Secției Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, solicită ca Denis Mustafa, de 29 de ani, din localitatea Corbu, județul  Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, tâlhărie calificată și viol, să rămână în arest preventiv.
 
Cererea va fi analizată azi, 28 iulie 2021, de Tribunalul Constanța.
 
Oricare va fi decizia tribunalului, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Amintim că pe data de 02 iulie 2021, în jurul orei 03.45, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac-IPJ Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Corbu și ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înțepat în zona abdomenului cu un corp ascuțit.
 
Ajuns la fața locului, echipajul medical a constat din păcate decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani.
 
Precizam faptul că tânăra, de 20 de ani, victimă a infracțiunii de viol, a fost transportată la spital, pentru îngriji medicale de specialitate.
 
Viorel Gabriel Teliceanu a declarat că „autorul a și recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor, ne-a dat și detalii, s-a efectuat și o percheziție la domiciliul acestuia unde au fost găsite mai multe bunuri care probează în mod complex cu săvârșirea faptelor ce i se impută“.
 
„Am găsit și maceta cu care s-a săvârșit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, am găsit bunuri luate de la fața locului și aruncate la o pubelă de gunoi pentru că-i era teamă autorului că-i vor rămâne amprentele pe bunurile respective.

El a venit pregătit cu cagulă, cu mască, cu mănuși, dar la un moment dat una dintre mănuși i-a căzut și s-a gândit că-i pot rămâne amprentele”, a mai declarat procurorul Viorel Teliceanu.

 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Nimeni nu l-a salvat de strigătele pline de furie ale oamenilor din comună
Imagini surprinse când suspectul de crima și violul de la Corbu, își părăsește locuința (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii